Dziarski Kawista

Dwa tygodnie temu dostałem na profilu palarni na FB wiadomość z zapytaniem czy nasz sklep internetowy już działa i czy można kupić kawę. Sklep już działał, zamówienie zostało zrealizowane. I to wydawałoby się miał być koniec, ale jednak 😉 Jakież było moje zdziwienie gdy kilka dni później zobaczyłem na profilu instagramowym informację o oznaczeniu w insta story, a w nim informacja że ktoś będzie robił cupping moich kaw i napisze recenzję.
Pierwsza myśl to „kim jest ten gość?” i odczucia podekscytowania zmieszanego z niepewnością. No bo wiadomo że znasz swój produkt, wiesz co robisz i pod czym się podpisujesz, ale jednak Twoja praca jest poddawana ocenie. Naturalnie zaraz obadałem profil Dziarski Kawista i uznałem że facet ma pojęcie z czym się je specialty 😉 co z jednej strony mnie uspokoiło a z drugiej postawiło wyżej poprzeczkę 😉 Dwa dni później kolejne powiadomienie o oznaczeniu na Instagramie. Serce szybciej zabiło a po chwili na twarzy pojawił się uśmiech 🙂

Parę dni później na finałach zawodów baristycznych Pro-Infuzja w Opolu (nie ja nie startowałem) miałem przyjemność poznać Kubę osobiście. Okazał się przesympatycznym gościem, pogadaliśmy chwilę między startami a na koniec dnia Kuba zajął świetne 3cie miejsce w kategorii Latte – art. Gratulacje!

Recenzje Kuby może znaleźć tutaj: Burundi i Peru

Kategorie: Początek

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *