Disco Bean – espresso

35.00109.00

Zdobądź 350 punktów kupując ten produkt.

Wyjątkowo gładkie espresso o cytrusowej kwasowości i delikatnej winogronowej słodyczy.

Kraj: Gwatemala / Peru
Region: Santa Rosa / JUMARP
Obróbka: Washed
Wysokość upraw: 1.300 / 1.800 m n.p.m.
Odmiany: Caturra, Bourbon, Paches, Catui, Catimor, Typica

Kawa do: Ekspresu kolbowego, ekspresu ciśnieniowego

Data palenia 250g: 01.03.2021 r
Data palenia 1000g: 01.03.2021 r

Profil sensoryczny: Pomelo, pomarańcza, czerwone winogrono

Wyczyść

Opis

Disco Bean to nasza sezonowa mieszanka, z której przygotujesz wyjątkowo gładkie i delikatne owocowo-kwasowe espresso.  Disco Bean palimy w stylu „jasne espresso” uwypuklając charakter ziaren z których powstało. Jego skład i dostępność zależy od dostępności surowca.

Sposób parzenia

Aby wyciągnąć to co w Disco Bean najlepsze spróbuj zaparzyć ją w następujący – dosyć niestandardowy sposób:

  • Doza 15g
  • Uzysk 45g
  • Czas parzenia 24-27 s

Dodatkowe informacje

Waga brak

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Zdobądź 500 MyBeans za recenzje tego produktu!
Napisz pierwszą opinię o „Disco Bean – espresso”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *