Promocja!

Sumatra – 250g – DZIAŁ EKSPERYMENTALNY

49.00 34.00

Zdobądź 340 punktów kupując ten produkt.

Kraj: Sumatra
Region: Kerinci Gunung Tujuh
Obróbka: Natural
Wysokość upraw: 1.400 – 1.700 m n.p.m.
Odmiany: Red Bourbon
Profil sensoryczny: Średnia kwasowość, średnia słodycz, niska goryczka

Data palenia: 10.03.2021 r

Na stanie

Opis

Jest to pierwszy wypał Sumatry Kerinci Natural, która niedługo pojawi się na półkach. Proponujemy parzyć w niższej temperaturze aby obniżyć goryczkę.

Uwaga kawa zapakowana w opakowanie bez zipa i kolorowej etykiety.

Dodatkowe informacje

Masa netto:

250g, 1000g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Zdobądź 500 MyBeans za recenzje tego produktu!
Napisz pierwszą opinię o „Sumatra – 250g – DZIAŁ EKSPERYMENTALNY”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *